om strull og målsetninger

Jepp, enda en traurig målsetningsblogg. Suck it in, biatches.

Mål #1
Etter lang tids knebetennelse pga fotbuer som dingler som fuktige hengemyrer i skoene og ikke makter å holde skjelettet i giv akt, er både menisker og tåfiser friskmeldte og har fått medisinske hjelpemidler i form av et par (etter kun kort tid) osende ileggssåler. Opp i trærne, sprik med tærne, sa folk. De sier at man skal sette seg langsiktige mål, og det har man også – om en 10-15 år er mitt mål å ha en meget beskjemmet sønn hvis venner kaller hans mor «milf«. For å være en milf, må man naturligvis ha en fabelaktig velholdt og veldreid kropp,; noe engelskmennene liker å betegne som «fit». Dersom man søker på termen «fit milf» er dette det første bildet som kommer opp:

Helt uten å legge ved sammenligningsbilder av meg selv i sort badetøy (Jeg har en svart badedrakt. Den har bein. Jeg har også en rosa bikini. Den er bitteliten), er det allerede klart at det skal en del fysisk fostring til for at jeg skal opprettholde (hvite løgner er nesten ikke å ljuge i det hele tatt) en slik fysikk i 10-15 år framover. Så jeg blåste støvet av joggeskoene og Dimlingknotten og tok en joggetur i kveld, og superundertøy under NTNUi’s svært lite flatterende løpe-fort-drakt er for varmt i 10 pluss, og det snør ikke hver augustkveld i Trondheim. Senere håper jeg at ConAndreas (Ja, du ja! Jeg veit du leser!) skal vise meg hvordan denne målsetningen best kan nås. Jeg har allerede fått en lite innblikk, heldigvis.

Mål #2:
Pensjonisten avpensjoneres. I går var jeg og Therese og trente på Ferista, og både Dimlingen og Grevlingen fikk være med. Grevlingen hadde kjempeprogresjon siden sist, og nå fomler jeg med tanken å gå valpekurs med henne. Det er mulig jeg kunne trengt en dytt der hvor jeg er for stor (men ikke så mye der hvor jeg er for svak). Uansett. Jeg har tulletrent litt med hr. Dimling, men det var først i går at jeg trente ordentlig med ham. Så mens Ekko og Therese frydet seg over de nyinnkjøpte ballene mine som har en helt vanvittig sprett (Ball! Ball! Ball! ropte Ekko. Ball! Ball! BALL!! hylte Therese tilbake og lo – lydighetstrening er så fjollete, altså), trente jeg på serriøse ting. PS, Therese: ballene finnes i mediumstørrelse også! De hadde sikkert bare ikke inne da jeg var innom.

Ja, for jeg trente ordentlig, sånn som før; selv om jeg i mye større grad enn noensinne fokuserte på å holde rett stressnivå på skranglehjernen hans, og å roe ham godt ned etter hver øvelse. Selvfølgelig er han litt rusten etter 4-5 måneders avbrekk, men jeg var imponert jeg altså! Det er fullt mulig at jeg ikke er så vanskelig å imponere etter 3 år med en samojedskroting med frynsete nerver, men herrejemini da! Jeg kunne kreve noe av bikkja, han hadde fryktelig lyst til å være flink, og de gangene han (og jeg…) klarte å stokke beina rett i vendingene så gjorde han dem rimelig pent!

Så imponert var man, at det ble satt et nytt mål. Unge hr. Dimling skal atter ut på ferden mot debut i LP1, men i stedet for å forsøksvis innfri målet såfortsomfan, har vi et noe lengre perspektiv som passer små pelsskrotinger langt bedre. Lillemann skal forhåpentligvis, helt uten påvirkning av ball, pølse og håndkreminnsmurt hud, gjennomføre et helt klasse 1-program i lydighet i en offisiell konkurranse innen 2019. Tenk det! Nå i et halvt år framover, skal vi kun fokusere på fri ved fot og avstandskommandering, mens vi krydrer med annet snacks som ruta (den øvelsen er jo til å dø for, hilsen Nansen) m.m. Så skal vi fokusere videre på fri ved fot mens vi arbeider oss videre oppover momentlista til klasse 1. Slik det ser ut nå, er det sannsynlig at vi er ferdige med innlæring av øvelsen innen hr. Dimling er 7, så da kan vi konsentrere oss om konkurranserettet trening derifra. FANTASTISK!

Og dett var dett! Jeg har selvfølgelig flere mål, særlig for den lille strullfargede saken, men de er hemmelige litt til. Må bare gå valpekurs først, kanskje. Bare se hvor strullaktig hun er!

Strull:

Frk. Grevling aka Frk. Strull:

Dimlinger liker strull:

Dimlinger er faktisk svært gode strullvoktere:

Svinet involverer seg dypt i farsrollen for strulledyret, sammen med Dimlingen:

Jeg liker også strullen <3

Vi liker strullen så godt fordi strullen er morsom, snill, og vakker!

Sånn! Det var nok strullforherligelse for et blogginnlegg, tror jeg!

Reklamer

12 tanker på “om strull og målsetninger

  • Det kan jeg absolutt forstå! Det fine med slike struller er at de kommer i mange ulike varianter, og at det finnes en strull for omtrent alle! Jeg har virkelig truffet midt i strullen med min, hun passer meg utmerket – og har faktisk beina godt planta på jorda i motsetning til en del andre strulledyr ;)

 1. Skoj att få läsa lite om vad ni håller på med (även om jag inte fattar allt) ;) Bilderna förstod jag dock allt av! :D

  • Hehe, det lønner seg å være litt kryptisk har jeg hørt, for da blir man mystisk og spennende…! Morsomt å følge med på dere også, blir litt gal av å sammenligne, men ;)

   Strullfrøken veier forresten ca 8,5 kg i dag, drøyt 13 uker gammel, hvor stor er Keep nå?

 2. Fjollete du liksom. Jeg er alltid seriøs når jeg trener lydighet. Det var de ballene som var fullstendig gale og ute av kontroll.

  LP1 i 2019 er et bra mål! Nansen må bli en sprek gammel hund :D

  • Eh, ja, nettopp…

   Sprek gammel Nansen høres veldig, veldig fornuftig ut; da får han så sixpencen passer =D Fellestrening på torsdag, da, kanskje?

   • Er langt å kjøre og få folk på torsdagstreningene da. Har ihvertfall vært det når jeg har vært der… Trene bare oss på torsdag og dra på fellestrening mandag eller tirsdag?

   • Hmm…kanskje det hadde vært lurere? Eller kanskje bare oss på fredag (for det passer bedre for meg) og så fellestrening på mandag? =D og så kanskje spor i helga (søndag?), for den lille strullete er nok født med nesa i bakken, og kanskje få med labrador-Bastian også?

   • Det høres ut som en veldig bra plan, bortsett fra at jeg skal trene rundering på søndag. Så spor på lørdag isteden? Eller på kvelden på søndag. Vi skal trene rundering fra 12, og det tar gjerne en 5-timers tid og jeg må hjemmom å spise litt mellom… Labrador-Bastian må gjerne være med :)

 3. Skal si det var mye fint på en gang i denne bloggposten. Og så smigrende av deg å kalle meg ConAndreas da :D Det er/var en godt bevart hemmelighet at jeg leser Conan-blader fremdeles. Og hvis man ser bort fra all volden, sjåvinismen, det nedsettende kvinnesynet og de vaklende moralske poengene, ja da er det vel ikke så mye igjen egentlig.

  Jeg er klar for en treningsøkt når som helst! Jeg trener hver dag etter jobb på 3T Pirbadet, men vi kan f.eks stikke på 3T Byåsen eller hva det heter en gang? Da kan vi gå gjennom noen viktige øvelser som knebøy, markløft og benkpress, og mange andre øvelser som vil sikre at du vil forbli «sexy as fuck, naked» til langt inn i pensjonsalderen, minst :)

  • Kult! Svinet er i høytidsstemning allerede. Jeg har sneket meg rundt på 3T sine hjemmesider og funnet ut at neste uke er det gratis for studenter å trene der, så hva om vi sier mandag? Onsdag er jeg på valpekurs og torsdag er jeg på dugnad, (og siden kroppen er slapp som en gammel strikk er det sikkert fin-fint med masse pause), men fredag? Og søndag? =D

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s